Sopar Promoció 1982-86

La promoció del 82 al 86 celebrem els 30 anys de la sortida de l’institut amb un sopar de retrobament. El bon fer i la voluntat de l’organitzadora de l’esdeveniment, Laura Garí, ha fet possible que més de 50 ex-alumnes ens retrobem 30 anys després. A part del sopar, i gràcies a la predisposició del centre, els antics alumnes visitarem l’Institut de la mà de l’actual director del centre, Enrique Cebolla. Són molts els records que afloren d’aquells anys, records que “s’amuntonen” en la nostra memòria, molts d’ells oblidats i trets del calaix per les converses que a través del grup de WhatsApp van aflorant a mesura que la gent els va deixant anar. Ens veurem gent de Polinyà, Riola, Albalat de la Ribera, Guadassuar, Alcúdia, Alginet, i d’Algemesí. Encara que molts no ens veiem des del 86, i molts no ens reconeguem, les anècdotes es converteixen en el vincle comú que farà del sopar un moment agradable i de diversió. En aquell curs es va realitzar una obra de teatre en què van participar molts dels alumnes que, 30 anys després, es van a retrobar, i que,gràcies a les noves tecnologies (quines coses, aquella va ser la primera promoció de cursar “Informàtica” a les optatives de 2n de BUP) es pot vore al Youtube. Ens veiem a l’Institut el dia 29 a les 19:30 hores, per anar-nos després a sopar al Poliesportiu a les 21:30 hores.


L’obra està en tres parts al Youtube.
Part 1 https://www.youtube.com/watch?v=FuSOHgzW-VQ
Part 2 https://www.youtube.com/watch?v=qYIMN_zfRW0
Part 3 https://www.youtube.com/watch?v=1KQaArXfN5I

Et pot agradar...