Imatges del 1982

«Aquestes fotos corresponen a una paella que va celebrar la promoció que acabà el COU en 1982. Nel·lo Pellisser les ha rescatat a partir d’uns negatius molt malmesos pel temps, amb paciència i restauració digital. Tirant molt de photoshop, vaja. Moltes gràcies, Nel·lo!
És una pena que aleshores no ens poguérem fer fotos i selfies amb la facilitat que ho fem ara, per la qual cosa tenen un valor afegit. 2022
Diguem-ne que es pot reconéixer la gent, que ja és molt. Han sobreviscut a la degradació química i a uns quants trasllats de casa i de ciutat. Així que, com que estaven destinades a la supervivència, el darrer pas era fer-les arribar als protagonistes.21

23

24

Podreu reconéixer a Daniel Arenas, Paco Llàcer i Pasqual

Casany, entre d’altres.

Van dedicades al grup de la promoció del 82!»

Et pot agradar...