Concurs de Targetes de Nadal 2017

Vos animem a participar al Concurs de Targetes de Nadal 2017 organitzat pel departament de Dibuix. Hi ha 3 categories de participació amb premis valorats en 30€. El termini de presentació de treballs acaba el 30 de novembre i teniu disponibles les bases completes a continuació.

BASES
1. Participants. Podrà participar tot l’alumnat del centre, secundària, batxillerat i cicles.
2. Tema. Any Nou i Nadal.
3. Tècnica. La creació és totalment lliure i s’accepta qualsevol tècnica: dibuix, pintura, ceres, collage… sempre que no s’utilitzen materials que impliquen un volum o relleu (per exemple: boles de paper, plastilina, etc.), ni colors metàl·lics (or, argent, etc.).
4. Format. El format a presentar serà DIN-A4 (preferiblement sobre cartolina).
5. Presentació d’originals. Cada participant només podrà presentar un dibuix. Darrere del dibuix cal escriure el nom, cognoms, curs escolar i un telèfon de contacte.
6. Termini de presentació. El termini de presentació serà el 30 de novembre de 2017 al professorat de dibuix .
7. Jurat. El jurat serà presidit pel president/a de l’AMPA o persona en la qual delege , el departament de dibuix i un representant de l’alumnat. El resultat es farà públic a la pàgina web del centre.
8. Premis. S’estableix un premi per cada categoria de 30€, 1r i 2n d’ESO, 3r i 4t d’ESO, batxillerat i cicles.
9. Lliurament de premis. Es farà en un acte públic, al saló d’actes el dia 22 de desembre .
10. Dibuixos. Els dibuixos presentats han de ser absolutament originals i propis del xiquet que figura com autor. Es rebutjaran tots els dibuixos en fulls doblats, bruts o trencats, així com aquells que se sospite que poden ser una còpia. Els treballs premiats i no premiats quedaran en propietat del departament de dibuix, que els podrà utilitzar en allò que crega convenient, reservant-se el dret de publicació i sempre esmentant l’autor.
11. Exposició. Amb els dibuixos premiats i aquells seleccionats es farà una exposició al centre.
12. Resolució final. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. El jurat resoldrà qualsevol incidència que puga produir-se, i la seua resolució serà inapel·lable.

Et pot agradar...