Jornada Erasmus+ Comunitat Valenciana 2017

El passat 20 de novembre de 2017 es va realitzar la Jornada Erasmus+ Comunitat Valenciana 2017 al saló d’actes de la Conselleria d’Educació, on van participar en representació del IES Sant Vicent Ferrer d’Algemesí, la directora Mª José Vinyoles i Sonsoles Jiménez com a coordinadora de Projectes Europeus.

La jornada va començar en una xerrada sobre les oportunitats del programa Erasmus+ a càrrec de Andrés Ajo Lázaro. Després es va incidir en els programes europeus a l’entorn de la Comunitat Valenciana en una xerrada a càrrec de Sonia Pérez Ortuño. I, finalment, arribà el torn del nostre centre per explicar i comunicar les bones pràctiques dintre del projecte: “Scaling up Inclusion: Robotics, a STEM focused project” 2016-1-ES01-KA219-025034_1

 

Et pot agradar...