Viatge a la Neu 2018

L’eixida es realitzarà dimecres 24 de gener del 2018 des del C/  DELS ARBRES, a la parada del bus, a les 15.00 h. on eixirem cap a SORT i ens quedarem a l’alberg LES ESTADES. Per als viatges d’anada i tornada cal preparar-se els entrepans i la beguda que es crega convenient, o diners per comprar-se’ls, ja que és l’únic que no està inclòs. Si ho està el sopar, que no caldrà endur-se’l. Tornarem diumenge 28 per la nit (AL MATEIX LLOC QUE L’EIXIDA).

Al viatge ho tenim tot inclòs; desplaçaments, alberg, menjar, esquís, botes, segur, etc. El que NO està inclòs és la roba per a esquiar, el mono o peto i jaqueta, que serà imprescindible que cadascú porte personalment.

També serà imprescindible portar-se el següent material :

  • calcetins grossos

  • braga

  • guants d’esquiar

  • ulleres de sol o de “ventisca”

  • protecció solar i labial

  • roba i material per a la higiene personal, i tovallola.

  • i tot aquell material que l’alumnat crega convenient

  • fotocòpia de la cartilla de la Seguretat Social o de la targeta del segur propi i DNI(abans d’eixir al viatge).

EL TELÈFON DE CONTACTE AMB ELS PROFESSORS DE L’IES SANT VICENT FERRER DURANT EL VIATGE ÉS EL 646674701

El Departament d’Educació Física

 

 

Et pot agradar...