Jornades de Portes Obertes 2018

L’IES Sant Vicent Ferrer obri les portes per a que els futurs alumnes coneguen el centre, la seva oferta formativa i les instal·lacions. A partir del 13 de març i fins el 23, el centre ha organitzat visites escolars destinades als alumnes de 6é de Primària que entraran a 1er ESO el curs vinent, i també als de 4rt ESO que volen cursar Batxillerat o Cicles Formatius. A les visites es realitzarà una xerrada d’orientació, una visita guiada de la infraestructura del centre i diversos tallers didàctics. De moment, estan previstes les següents visites escolars:

  • 13 de març – CEIP Cervantes
  • 14 de març – CEIP Blasco Ibañez
  • 15 de març – IES Enric Soler i Godes
  • 16 de març – CEIP Salvador Andrés
  • 20 de març – Centre Concertat Sta Anna
  • 21 de març – Centre Concertat Mª Auxiliadora
  • 21 de març – Centre Concertat San José de Calasanz
  • 22 de març – CEIP Ribalta

Et pot agradar...