Reconeixement EMPAL 2018

El passat dijous 15 de juny en el Museu Valencià de la Festa d’Algemesí, es va realitzar  un esdeveniment organitzat per l’EMPAL per a rendir homenatge a l’empresari Juan Sabater, gerent de FAENSE, S.A., per la seua trajectòria empresarial de més de 50 anys en el sector dels envasos de fusta.

Se li va lliurar el 5é Reconeixement EMPAL a la trajectòria empresarial, un guardó que l’associació atorga des de fa cinc anys als empresaris més destacats del poble. En l’acte van intervenir, entre altres, l’alcaldessa, el president de EMPAL Juan Carlos Ferragud, els fills del homenatjat i el propi Juan Sabater, en una intervenció molt emotiva.

Hi havia més de 250 persones al pati del Museu Valencià de la Festa, entre ells l’alcaldessa d’Algemesí Marta Trenzano i bona part dels seus regidors, així com gran quantitat d’empresaris i família, amics del guardonat i una representació de la comunitat educativa.

Et pot agradar...