Portal de gestió de notes i faltes

Estimats Pares/Mares:
La nostra web sempre té informació actualitzada tant per a la tasca docent com per a donar a conèixer a mares, pares i alumnes totes les dades del centre i les novetats importants per al llarg camí de l’estudiant així com les activitats extraescolars, matriculació i tot allò que cal saber per fer el pas a la Universitat o als Cicles Formatius.
Aquesta web està complementada amb el portal de gestió online anomenat webfamilia, gestionat per la Conselleria, on podreu veure les notes de cada avaluació i les faltes d’assistència dels vostres fills. La nova eina de control de faltes és molt important per tal de portar un seguiment de la marxa dels vostres fills en l’Institut. Qualsevol professor us enviarà  les incidències, observacions o comunicacions que considere que han de ser conegudes pels pares. Sempre amb la seguretat indispensable en el tractament de dades personals. La comunicació pot ser bilateral: també podreu enviar missatges al professorat.

Si voleu saber més:

itaca

 

Et pot agradar...