Presentació d’OTEA al IES Sant Vicent Ferrer

Avui dimarts 16 d’octubre ha tingut lloc al Saló d’Actes de l’IES Sant Vicent Ferrer d’Algemesí una xerrada oferida per l’Oficina Tècnica Econòmica (OTEA) de l’Ajuntament del nostre poble. Mireia Durà i Vicent Baldoví han sigut els encarregats de explicar-los als alumnes de cicles formatius de grau mitjà els serveis que poden gaudir en OTEA si en un futur decideixen convertir-se en emprenedors, però també s’ha parlat d’altres temes d’interés a l’hora de buscar feina: com fer un currículum, la gestió de la pròpia imatge en xarxes socials, com afrontar una entrevista de treball, etc.

Des d’OTEA es pretén impulsar l’economia d’Algemesí mitjançant la millora de la capacitat competitiva del teixit industrial i comercial existent a través de la innovació, tant en els processos de gestió com en els processos productius, i el foment d’iniciatives empresarial de base tecnològica i social. OTEA ofereix assessorament gratuït a emprenedors i Pimes, promoció de la internacionalització de les empreses locals, cursos de formació, promoció del comerç local a través de diferents eines de màrqueting, incentivar les iniciatives innovadores i sostenibles per a contribuir el desenvolupament sostenible del municipi, foment de l’atracció d’inversions externes a les zona industrials de la localitat i I’increment de l’activitat emprenedora facilitant els recursos que conformen el viver d’empreses.

La presentació d’avui s’emmarca dins del procés de colaboració entre l’IES Sant Vicent Ferrer, l’Ajuntament d’Algemesí i els diferents organismes empresarials i econòmics del poble amb la idea de acostar el món empresarial a l’entorn educatiu.

Si cliqueu en el següent enllaç podeu veure la presentació que Mireia i Vicent de l’OTEA han oferit als nostres alumnes.

Presentació Sant Vicent Ferrer

Et pot agradar...