Cursa solidària amb la leucèmia infantil

El passat divendres 26 d’octubre l’alumnat de tots els grups de l’ESO de l’IES Sant Vicent Ferrer va participar en una cursa no competitiva i marxa organitzada pel Departament d’Educació Física. L’objectiu, col·laborar amb la Fundació Unoentrecienmil recaptant fons per a una beca d’investigació que ajudarà a seguir buscant la cura de la leucèmia infantil.

Alumnat i professorat van participar en una eixida pels voltants del poble en la qual se repartiren dorsals entre els participants per a que pogueren seguir la cursa, cadascú al seu ritme, i a més tingueren lloc diverses activitats complementàries com, entre d’altres, la plantada d’un arbre.

Al llarg de l’activitat se va llegir un manifest per part dels alumnes que podeu veure fent clic en el següent enllaç.

Manifest dels alumnes

En el següent enllaç podeu veure un video d’agraïment enviat per la Fundació Unoentrecienmil a tots els centre educatius que han participat en esta edició de la Volta al Cole, cursa solidària a benefici de la investigació de la leucèmia infantil.

https://drive.google.com/open?id=1ROng_ujoVbziA1foDaH9d_Uq-Mg_OENe

Et pot agradar...