Eixida a la neu en gener

Des del departament d’Educació Física de l’IES Sant Vicent Ferrer d’Algemesí s’ofereix la possibilitat de realitzar una eixida a l’estació d’esquí de PORT-AINÉ (Pirineus), i voltants. Aquesta activitat està emmarcada dins la programació de l’àrea i és convenient la seua realització per assolir els objectius establerts. El viatge es realitzarà el proper mes de gener des del divendres 18 fins dimarts 22 ( a les pròximes circulars es donarà més informació; lloc i hora d’eixida).

El viatge costa 260 Euros i inclou:

  • desplaçament d’anada i tornada en autobús, amb guia acompanyant a l’estació.

  • lloguer de material per practicar esquí o snow (tables, botes, pals i CASC)

  • pensió completa per als 4 dies a l’alberg LES ESTADES ( a 2km. de SORT i a 18km. de les pistes, aproximadament) i dinar en pistes.

  • forfait per als 4 dies.

  • 8 hores de classe d’esquí/snow, dues cada dia.

  • Segur d’assistència i accidents en el viatge i esquiant.

  • No inclou les tovalles.

Per tindre una orientació en la previsió de gent que anirà al viatge, els agrairia que em tornaren signada aquesta circular, si volen que el seu fill/a vaja al viatge, i feren efectiva la reserva de 100 Euros, abans del 30 de novembre (cal fer l’ingrés a la CAIXA RURAL Nº 3117/0001/95/2061143729, indicant nom, cognoms i viatge esquí i entregar el resguard al professorat d’EF. junt a l’autorització).

EL VIATGE ESTÀ OBERT A FAMILIARS,ANTIC ALUMNAT I AMICS

(PARLAR PRÈVIAMENT AMB EL PROFESSORAT D’EDUCACIÓ FÍSICA PER ACLARIR DUBTES)

Atentament Dept. d’EF

PD.- el destí i la data podria variar en funció de l’agència. Qualsevol canvi es comunicaria amb temps.

IMPORTANT.- Per últim comentar que l’agència ens dona una rifa per què el viatge  resulte més econòmic, es reparteixen 75 paperetes per persona i es venen a 2€, tot el benefici és per a pagar-se el viatge cadascú ( total 150 euros ).

El document ja ha estat lliurat a l’alumnat per part dels professors responsables de l’activitat. De totes formes, com que es tracta d’una activitat oberta a tota la gent, i també per si de cas no disposeu del document en paper, en el següent enllaç podeu baixar-lo, omplir-lo i fer-lo arribar al Departament d’Educació Física de l’IES San Vicent Ferrer.

baixar circular viatge a la neu 2019

Et pot agradar...