Projectes europeus a l’IES Sant Vicent Ferrer

L’IES Sant Vicent Ferrer ha estat escollit per implementar el projecte FOLLOW ME, un projecte KA2 sobre patrimoni material, immaterial, natural i digital, dissenyat per la professora del centre Sonsoles Jiménez González. El projecte està adreçat a l’alumnat de l’ESO, i compta també amb la participació d’alumnes d’ altres centres educatius d’Itàlia, Portugal i Croàcia.

El passat 25 d’octubre es va celebrar a València la Jornada Erasmus+ KA2 a la Sala d’Actes de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. A més del lliurament de reconeixements als centres participants en el KA2 aprovats en 2018 per part de Rubén Trenzano Juan, director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, es van presentar els resultats dels programes europeus a la Comunitat Valenciana i es va repassar la seua gestió i implementació.

Rubén Trenzano i Mª José Viñoles, directora de l’IES Sant Vicent Ferrer, en l’acte de lliurament del reconeixement.

Et pot agradar...