A punt d’acabar l’admissió en cicles, els d’Informàtica estan entre els més sol·licitats

Segons una notícia publicada el passat diumenge per Las Provincias, quan ens trobem a un dia de tancar el procés d’admissió d’alumnat en Cicles Formatius les dades indiquen que els cicles d’informàtica, alguns dels quals impartim a l’ IES Sant Vicent Ferrer, estaran una vegada més entre els més sol·licitats pel futur alumnat.

Segons dades facilitades per la mateixa Conselleria d’Educació, els cicles relacionats amb la Informàtica, els Serveis Administratius i l’Infermeria han estat els més demanats en els procediments dels darrers anys. Això fa que no siga senzill accedir a determinats cicles, molts dels quals tenen una llista d’espera fins i tot després del procés de matrícula.

A continuació teniu els cicles més demandats en Grau Mitjà:

FP de Grau Mitjà
1. Cures auxiliars d’infermeria

2. Sistemes microinformàtics i xarxes

3. Gestió administrativa

Cal afegir, a més, com un dels grans atractius dels cicles d’informàtica, l’elevat grau d’inserció laboral que estem experimentant, al nostre centre, els darrers cursos. Entre un 50% i un 70% dels alumnes, en funció del grau, se queden a treballar en la mateixa empresa on han fet les pràctiques. Altres troben feina com a molt un parell d’anys després. En general, la gran majoria dels que no treballen dos anys després d’haver acabat el cicle és perquè han decidit continuar amb els seus estudis.

Recordem el calendari d’admissió publicat a la nostra web.

Et pot agradar...